lauantai 23. heinäkuuta 2011

Palencar

Huoh, kylläpä taas väsyttää. Töissä tuli oltua ja vihdoin koneella taas, oli vaihteeksi kanssa ongelmia nettiyhteyden kanssa, mutta no tässä sitä nyt ollaan.Nyt kun olen päässyt yli näistä henk. kohtaisista potutuksista onkin sitten parempi keskittyä ihan muihin juttuihin.
Tuli luettua se Eragon-sarjan ensimmäinen osa. Itse kirjahan ei ollut parhainta viihdettä, mutta kirjan kansitaiteen ansiosta pääsin tutustumaan taiteilijaan nimeltä John Jude Palencar.
Becoming Human
Mielestäni Eragonin kansitaide ei ole kyseisen taiteilijan parhaimmistoa, mutta tutustuessani tarkemmin hänen muuhun tuotantoonsa, huomasin löytäneeni minuakin puhuttelevia teoksia. Itse taiteilijalla on takanaan mittava ura ja monia palkintoja sekä kuvituksistaan että muista teoksistaan. Kuvitustyötä on kertynyt sellaisten suurten nimien parissa kuin Ursula LeGuin, H. P. Lovecraft ja Stephen King.

Bird Shrine
Teosten tunnelma on surrealistinen ja ne ovat täynnä upeita yksityiskohtia. Värimaailma on harmoninen ja kuvat erittäin kauniita - kuitenkin säilyttäen tietynlaisen mysterian takanaan.
Kushiel's scion
Pistää miettimään, miten jollakulla voikaan olla niin selkeä käsitys siitä miltä jonkun asian pitää näyttää. Varsinkin jos aihemaailma on niin surrealistinen ja voi olla vaikeaa käyttää esimerkkinä tai lähtökohtana mitään oikeasta maailmasta.
I give the artist full credit for the images

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti