torstai 28. heinäkuuta 2011

Zombie slam

Luvassa pieni kurkistus omaan kotikolooni, eli pikkuruisen yksiöni kummalliseen sisustukseen. Liian paljon en jaksanut kuvia ottaa, mutta ehkä näistäkin saa jonkinmoisen käsityksen^^ (edit, kuvat hävisi johonkin eli tässä tekstissä ei oikeen oo enää mitään pointtia xD!)
Mitään yleiskuvaa koko höskästä ei ole, enkä uskalla sellaista ottaakaan huomioon ottaen huonosti pedatun sängyn ja henkilökohtaiset tai muuten vain tylsät esineet.

Tietokonepöydän taakse hommailin ihmisen luurankoa esittelevä opetusjulisteen, jonka bongasin Anttilasta jokin aika sitten. Samaan syssyyn olisi ollut tarjolla myös lihaksia ja elimistöä esitteleviä julisteita mutta tämä nyt sattui miellyttämään silmää eniten <3 Muistan kun koulussa oli vuosia sitten biologian luokassa esillä muovinen luuranko , jota ei kukaan oikeastaan ollut käyttänyt opetustarkoitukseen vuosikausiin. Siellä nurkassa se aina vaan möllötti ja keräsi pölyä. Tämä juliste sen sijaan on arvoisellaan paikalla ja hyvässä käytössä seinääni koristamassa.


Konservointiopintoihini kuului tuossa viime lukuvuonna myös kipsityöskentelyä käsittävä kurssi, jonka mittaan saimme valmistaa ja käsitellä lukuisia kipsiveistoksia, -rosetteja ja -koristeita. Kipsityöt valmistettiin vinamold-muotteihin, joista osaa oli käytetty samaan tarkoitukseen jo vuosikaudet ja ne olivatkin kärsineet käytössä paljon. Tästä syystä tämäkin torso sai valmistusvaiheessaan rokonarpisen ihon täynnä paiseita ja epämuodostumia. Sen sijaan että olisin hionut pinnan sileäksi ja viimeistellyksi (kuten tein toisen torsoveistoksen kohdalla), päätin jättää pinnan silleen ja käsitellä torson yllä näkyvällä tavalla. Maalasin torson ihonväriseksi ja rupisen pinnan punertavaksi kuin pinta olisi puskenut sisältään verta ja ruumiinnesteitä O.o

Omat suosikkiteokset ovat tietenkin esillä paraatipaikalla seinällä. Ohessa myös pieni koristeellinen lintuhäkki, jonka ovat tällä hetkellä valloittaneet sekalaiset esineet aina kynsilakkapurkeista hajuvesiin ja heurekakaupasta hankkimaani galilein lämpömittariin.

Tiimarista hankin joskus halloweenin aikaan pieniä kallokynttilöitä, joita en millään ole raaskinut polttaa. Ovat niin söpöjä kököttäessään ikkunalaudalla irvistelemässä. Taustalla lahjaksi saamani kaunis kehys, johon päätyi suloinen kuva lumikista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti