maanantai 1. elokuuta 2011

pomppufiilis

Pieni päivitys tähän paikkaan, huomisen (tänään?) vapaapäivän kunniaksi. Jostain syystä en saa itseäni nukkumaan vaan tapitan vieläkin telkasta jotn jackassia.
Päätin ennen töihin lähtöä vihdoin sulattaa ton jääkaapin, jonka pikkuruiseen pakastinlokeroon on ehtinyt vuosien aikana kerääntyä n. kolmen sentin kerros jäätä. Kotiin tullessani oli kaikista varotoimenpiteistäni huolimatta lattialla mukava vesilätäkkö O_o Mutta nyt on yksi asia tehtävien lista ohi ja voin keskittyä vaikkapa pyykin pesemiseen.
 Jee laitettiin hakemuksia joihinkin opiskelijakämppiin ja nyt eletään toivossa että pian alkaisi sieltä kuulumaan jotain^^ Harmi vaan että nyt syksyllä niin moni muukin hakee niitä samoja paikkoja, ihan yhtä hyvillä saumoilla kuin mekin. Kunhan pääsisi edes jonnekin, sitten olisin ainakin rahtusen enemmän onnellinen <3
Jostain syystä olen musiikillisesti aivan nollatasolla tällä hetkellä. Ei joko ole aikaa kuunnella musaa tai sitten on kuunneltava jotain mitä ei tahdo. Niinkuin töissä: päivä toisensa perään sitä samaa poppip*skaa ja niitä samoja biisejä kerta kerran jälkeen. Pitäisikö olla ylpeä että osaa sanat jo ulkoa..?
Huomenna (tänään) tulossa pidempi päivitys, tällä kertaa eräästä ehdottomasta suosikistani, josta olen tehnyt esitelmän jos toisenkin xD en vaan kyllästy en.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti